Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2009

Ο ΄Αρχοντας και οι μαριονετες με τα ματωμενα χερια

Μια φορά και ένα καιρό ήταν ένας Άρχοντας, που είχε μια παράξενη συνήθεια, κινούνταν πάντα στις σκιές. Ήταν βλέπετε, τέτοια η φύση της δουλειάς του, που δεν μπορούσε να την κάνει φανερά... αυτός ο άνθρωπος πουλούσε όπλα στις χώρες όλες σχεδόν της Οικουμένης.
Ο "φίλος" μας λοιπόν συχνά πυκνά πουλούσε την πραμάτεια του και στη Χώρα του Ραγιά, μάλιστα ήταν από τους καλύτερους του πελάτες. Αυτό το κατάφερνε γιατί στη Χώρα του Ραγιά αυτοί που κυβερνούσαν είχαν πείσει τους Ραγιάδες πως όλοι οι ξένοι θέλανε το κακό τους. Πράγματι τους κυβερνήτες τους οι Ραγιάδες τους πιστεύανε, και θεωρούσαν φυσικό να θέλουνε όλοι να τους βλάψουν. Βλέπεις οι Ραγιάδες είχαν στα πολύ παλιά τα χρόνια κάτι ένδοξους προγόνους, και πιστεύανε πως είναι και αυτοί το ίδιο σπουδαίοι, άρα όλοι έπρεπε να τους ζηλεύουν και να θέλουν να τους βλάψουν. Τέλος πάντων, οι Ραγιάδες είναι αυτοί που είναι και χρειάζονται πολλά παραμύθια να τους περιγράψουν.
Τον καιρό εκείνο λοιπόν τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για τη χώρα, οι άνθρωποι έχαναν τις δουλειές τους, δεν είχαν λεφτά και το πράγμα χειροτέρευε συνέχεια. Ναι αλλά ο Άρχοντας μας είναι έμπορος και σαν τέτοιος έπρεπε να πουλήσει. Έτσι λοιπόν κίνησε για τη Χώρα του Ραγιά...
Όταν πήγε εκεί βρήκε τους κυβερνήτες και τους πρότεινε να τους πουλήσει τα όπλα του, μα αυτοί του είπανε πως είναι δύσκολο να πάρουν κι άλλα όπλα, ειδικά σε τέτοιους καιρούς, "δεν περισσεύουν λεφτά για όπλα αν τα πάρουμε θα ξεσηκωθούν οι Ραγιάδες." Και τότε ο Άρχοντας τους πρότεινε να βάλουν στο παιχνίδι τις μαριονέτες. Τις μαριονέτες τις είχανε οι ραγιάδες στα σπίτια τους σε κάτι μαγικά κουτιά για να τους λένε τι γίνεται στη χώρα τους και στον κόσμο. Έτσι ξεκίνησαν από τα μαγικά κουτιά οι μαριονέτες να λένε στους Ραγιάδες πως οι γείτονες τους θέλουν να τους αφανίσουν, να τους πάρουν τη χώρα και μάλιστα τώρα τελευταία φάνηκε ο στρατός των γειτόνων τους στα σύνορα. Ο κόσμος ανησυχούσε, φοβόταν, άρα ο Άρχοντας μπορούσε πλέον να κάνει τη δουλειά του. Έτσι πούλησε τα όπλα στους Ραγιάδες, αλλά καλού κακού τα πούλησε νύχτα, σε μυστική συμφωνία με τους κυβερνήτες, μάλιστα τους έδωσε και ένα ποσοστό που τον βοήθησαν, πάντα το έκανε αυτό με όποιον τον βοηθούσε.
Ο Άρχοντας γύρισε στον πύργο του και μέσα του γελούσε, γελούσε με τις μαριονέτες, όχι αυτές στο γυαλί, τις άλλες που παρίσταναν και τους κυβερνήτες. Και οι "κυβερνήτες" πάλι ήταν ήσυχοι γιατί κατάφεραν να κερδίσουν από τη συμφωνία χωρίς να τους καταλάβουν οι Ραγιάδες. Οι κυβερνήτες που δεν καταλάβαιναν η έκαναν ότι δεν καταλάβαιναν,πως κάποια στιγμή, τα όπλα που τους πούλησε ο Άρχοντας θα τους κατάφερνε να τα χρησιμοποιήσουν...
Όλες οι μικρές και μεγάλες μαριονέτες δεν αισθανόταν καμιά ντροπή που ματωνόταν τα χέρια τους με αίμα προκαταβολικά, πριν αυτό χυθεί ακόμα, για να μπορούν οι Αρχοντάδες αυτού του κόσμου να πουλάνε το θάνατο...


10 σχόλια:

enjoy the silence είπε...

Δεν είδες τι παιχνίδι παίξανε? Υψηλό δολάριο, φθηνό πετρέλαιο. Χαμηλό δολάριο, ακριβό πετρέλαιο. Τους πιάσανε στον ύπνο στην Ε.Ε. Μ'αρέσει που στην αρχή έβλεπαν το Ευρώ να ανεβαίνει και κάνανε χαρές. Ξέρανε τι κάνανε τα Αμερικανάκια ρεεεεε.... money talks αλλά και oil talks! Τώρα μούγκα για τον Ευρώ-στρατό.

panikos kai fovera είπε...

...............................
H Ελλάδα πάντως έχει το πιο ακριβό πετραίλαιο σε όλη την Ε.Ε.
Το είδα εχθές στις ειδήσεις .
................................

panikos kai fovera είπε...

sorry
πετρέλαιο ήθελα να πω ...
το μυαλό μου πετάει αλλού γι'αλλού ...

Big Mama είπε...

"Τέλος πάντων, οι Ραγιάδες είναι αυτοί που είναι και χρειάζονται πολλά παραμύθια να τους περιγράψουν."

Γράψε καρδιά μου το δικό σου παραμύθι...

Το έγραψες.Πολύ καλη ματιά στην πραγματικότητα.

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS είπε...

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/02/blog-post_12.html

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS είπε...

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ .... ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ, ΟΦΙΤΣΙΑ, ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ .... ΣΕ ΑΝΤΙΔΑΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ... ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ .... ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ, ΓΟΥΡΝΟΠΟΥΛΕΣ, ΚΑΙ ΚΗΔΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ... ΠΟΛΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ !!!! ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ !!!)
.... ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΩΡΕΥΘΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΥΤΑ ... ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ !!!!ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΠΕΣ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΑ .... ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΑΓΙΑΣΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ????


Ο Βασίλης Λεβέντης, αν και μέχρι σήμερα έχει δεχτεί 4 απόπειρες κατά της ζωής του, ποτέ δεν σταμάτησε να αγωνίζεται!!!!!!!

Αγαπητοί μου αναγνώστες της Αντιδιαπλοκής, σας δίνω τα θερμά μου συγχαρητήρια, για τη δίψα σας να μάθετε την πολιτική αλήθεια της καημένης μας πατρίδας, της Ελλάδας.Ως γνήσιος κεντρώος πολιτικός θέλω να σας εγγυηθώ ότι ο Βασίλης Λεβέντης και οι άξιοι συνεργάτες του είναι η μοναδική ελπίδα για να ζήσουμε όλοι μας μια ουσιαστική ποιοτική ζωή, χαράς και ευτυχίας. Θέλω, επίσης, να μάθετε ότι οι συνεργάτες του Βασίλη Λεβέντη είναι άτομα με πλούσιες γνώσεις και θέληση για να αλλάξουν την Ελλάδα ριζικά. Ο Βασίλης Λεβέντης, αν και μέχρι σήμερα έχει δεχτεί 4 απόπειρες κατά της ζωής του, ποτέ δεν σταμάτησε να αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις για τους αδικημένους, φτωχούς και δυστυχισμένους συνανθρώπους του. Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ κάνει έναν ηθικό και έντιμο αγώνα, χωρίς χρήματα, με μοναδικό της όπλο την αγνή και αγαθή πρόθεσή της για ευτυχισμένη και δίκαιη ζωή, όλων των ανθρώπων και κυρίως των φτωχών, δυστυχισμένων και χρόνιων ασθενών. Εγώ μένω στο Νομό Μαγνησίας με πρωτεύουσα το Βόλο και στην κωμόπολή Ριζόμυλος. Δυστυχώς, τα χωριά της Μαγνησίας είναι απόλυτα εγκαταλελειμμένα από τις κυβερνήσεις και Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ. Λόγω της απόλυτης εγκατάλειψης από την Πολιτεία σε όλα τα χωριά της Μαγνησίας, οι άνθρωποι και κυρίως οι γυναίκες, σε μεγάλο ποσοστό ζουν καθημερινά με ψυχοφάρμακα και τάσεις αυτοκτονίας. Αλλά και στο Βόλο ταπροβλήματα είναι υπέρ τεράστια!!!

Πάνω από 800 συνάνθρωποί μας τρώνε φαγητό από τις εκκλησίες της πόλης. Η φτώχεια και η πείνα συνεχώς αυξάνεται με αποτέλεσμα να αυξάνονται και οι διάφορεςεγκληματικές ενέργειες και κυρίως οι κλοπές. Επίσης, η πόλη του Βόλου έχει καταντήσει το αγαπημένο στέκι των εμπόρων ναρκωτικών, αφού η ηρωίνη και το χασίς πουλούνται με το κιλό!!!Στις περισσότερες περιοχές του Βόλου το νερό είναι ακατάλληλο για να το πίνουν άνθρωποι, αφού έχει δηλητηριώδεις ουσίες, σε μεγάλα ποσοστά.Η ανεργία συνεχώς αυξάνεται και οι νέοι μας ζουν με το χαρτζιλίκι των γονιών και συγγενών. Επίσης, στο Βόλο υπάρχει μεγάλο ποσοστό ασθενών με αφροδίσια νοσήματα,αφού οι νέοι μας έχουν ναρκωθεί από την Πολιτεία με αποτέλεσμα να ασχολούνται αποκλειστικά με το σεξ.


http://www.vpalmas.com/cs/videos.htm

http://www.enosikentroon.gr/

ellinaki είπε...

Ο από πάνω δεν υπάρχει, έτσι;

Βεζύρηδες κ Χανουμ Μπουρεκ είπε...

@ellinaki
Αποψεις ειναι αυτες,δημοκρατια εχουμε (λεμε τωρα...), απλα το παραπανω δεν ειναι καν τοποθετηση, τι να κανουμε αφου η ενωση κεντρου δεν εχει λεφτα για διαφημιση, ας κανει γνωστες τις θεσεις της στα μπλογκ.

Freedom είπε...

Καλώς σας βρήκα, Βεζύρηδες...
Όταν κάνω παιδιά (τόόόότε) θα σε χρίσω επίτιμο παραμυθά, μπας και τα ξεστραβώσεις πολιτικά με παραμύθια, γιατί έτσι που μπαχαλεύτηκαν όλα, σιγά μην κάτσουν να σχοληθούν σοβαρά με πολιτική...
Έχεις 80 βαγόνια δίκιο, φίλε μου... και η big mama έχει άλλα τόσα...
Περιμένω νέα ανάρτηση...
By the way, έμεινα αρκετό διάστημα στο Βόλο. Ούτε γυναίκες πεσμένες στα ψυχοφάρμακα είδα, αντίθετα, είναι ίσως οι περισσότερο κοκέτες, όσο για τα ναρκωτικά, πουλιούνται σε συγκεκριμένα σημεία, τα οποία εύκολα κανείς αποφεύγει, μιας και είναι κάπως απόμερα. Και η πόλη, χαρά Θεού, πάντα γυρίζω στον "τόπο του εγκλήματος" και περνάω υπέροχα...Τι στην ευχή, σε άλλο νομό Μαγνησίας πάω;
Βεζύρηδες και Χανούμισσες, καλά να περνάτε...

Βεζύρηδες κ Χανουμ Μπουρεκ είπε...

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Ο Βολος πραγματι ειναι απο τις ομορφοτερες πολεις της Ελλαδας, για τις γυναικες και τα ναρκωτικα του, μια ενσταση μονο... Με διαφορα πολυ μπροστα η Λαρισα πρωτη.

Free Hit Counter